Asian Slow Salmon


Malzemeler; 

100 g Somon Küpleri
50 g Havuç
50 g Çin Lahanası
50 g Kabak
50 g Kırmızı Lahana
30 ml Sesame-soy Sos
5 g Susam
2 g Kişniş
5 g Taze Soğan
5 g Mango Sos
50 ml Balsoy
1 adet Baget Ekmek

Pişirme Şekli;

1.Havuç,kabak,lahanalar şerit halinde doğranır ve soslar ile karıştırılır.
2.Susam,taze soğan ve kişniş eklenir.
3.2 saat dinlendirilir.
4.Sonrasında somon küpleri Balsoy ile 30 dakika marine edilir.
5.Fırında yaklaşık 3 dakika kadar az-orda derecede pişirilir.
6.Baget ekmek,ince kesilip kızartılır ve ekmek,Asian Slow ve somon sıralaması ile konur.

Not;

Asian Slow marinelendikten sonra 2 saat kadar +4C'de dinlendirin.



Ürünler;




















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder