Balık Burger (Levrek)

Malzemeler


  • 500 g Levrek
  • 100 g Kaşar Peyniri
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • ½ Maydanoz
  • 2 Adet Turşu
  • 2 Adet Domates
  • 2 Adet Marul Yaprağı
  • 4 Adet Hamburger Ekmeği
  • 100 g Mayonez



Yapılışı
  1. Balığımızı güzelce temizleyip fileto çıkartalım. Çok ince doğrayıp kıyma şeklini alıncaya kadar ufalayalım. Daha sonra içine tuz, karabiber, maydanoz, kaşar ilave edip köfte kıvamına getirip ızgara ya da teflon tavada pişirelim. Hamburger ekmeğinin içine koyduğumuz balık köftemizi isteğe göre, mayonez, turşu, domates ve marul yaprağı ile çeşitlendirelim. Garnitür olarak, patates ile servisini yapalım.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder