Balıklı Spring Roll (Rulo) (Por Pia Tord)

Malzemeler; 

1/2 x 6 cm'lik parçalara kesilmiş 200 gram çiğ balık
1 yemek kaşığı "Pantainorasingh" Mantar Soya Sosu
3 yemek kaşığı "Pantainorasingh" İstiridye Sosu
2 çay kaşığı "Pantainorasingh" Susam Yağı
1/2 fincan Hinsdistancevizi Sütü
1/2 çay kaşığı öğütülmüş biber
8-10 pirinç kağıdı
2 fincan bitkisel yağ
Göbek salata, nane, tatlı fesleğen yaprağı ve havuç gibi kokteyl olarak servis edilen sebzeler Spring Roll için "Pantainorasingh" Çili Sosu, Yeşil ve Kırmızı Salata Sosu, Cantonese Suki Sosu ve Sriracha Çili Sosu gibi dip soslar

Pişirme Şekli;

1. "Pantainorasingh" Mantar Soya Sosunu, İstiridye Sosunu, Susam Yağını, öğütülmüş biberi ve balık etini karıştırın. Karışımı yaklaşık 20 dakika bekletin.
2. Balık bifteklerini pirin. kağıdının üzerine yerleştirin. Kağıtları rulo yapın ve nişasta kolası ile tutturun.
3. Yağı kızartma tavasında ısıtın. Spring roll'ları tavaya koyun, çıtır çıtır ve altın kahverengi olana kadar iyice kızartın. Tavadan alın fazla yağı süzün ve ruloları kenara koyun.
4. Spring roll'ları bir tabağa koyun Spring Roll için "Pantainorasingh" Çili Sosu, Cantonese Suki Sosu ve Sriracha Çili Sosu gibi dip soslar ile servis edin.

Not;

* 2-3 kişilik
* Sprin roll kızgın yağda ve orta ateşte kızartılmalıdır. Böylece yağ içine işlemez.
* Pirinç kağıdı çok uzun süre saklanırsa bozulur. Ayrıca hava ile temas ederse sertleşir.




Ürünler;    




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder