Deniz Ürünlü Makarna

Malzemeler
  • 200 g Tagliatelle Makarna
  • 100 g Kalamar
  • 100 g Ahtapot
  • 100 g Karides
  • 1 Diş Sarımsak
  • 20 g Parmesan Peyniri
  • 100 g Krema
  • 2 Yaprak Fesleğen
  • 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
  • Değirmen Karabiber
  • Tuz





Yapılışı

Temizlenmiş kalamarı halka halka kesip haşlayalım. Aynı şekilde ahtapot ve karidesi de temizleyip haşlayalım. Zeytinyağı ile doğranmış sarımsakları kavuralım. Deniz mahsulleri ile birlikte krema, karabiber, tuz, fesleğen ve makarna ilave edip soteleyip makarnamızı hazırlayalım. Makarnamızı tabağa koyduktan sonra üzerine parmesan peyniri serpip servise hazır hale getirelim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder