Malzemeler;
180 g Jumbo Karides
40 g Thai Pride Green Chili Basil Sos
60 g Taze Patates
20 g Tereyağ
20 g Arpacık Soğan
20 g Taze Soğan
1 adet Lime
Klasik Vinegret
Tuz
Pişirme Şekli;
1.Patatesler ¼ parçalara bölünerek tereyağı, arpacık soğan, biberiye ve tuz ile marinelenip 175 C ısıtılmış fırında 15 ile 20 dakika arasında fırınlanır.
2.Taze soğanlar 15 cm boyunda kesildikten sonra izgarada pişirilir ve klasik vinegrat ile marinelenir.
3.Lime ikiye kesildikten sonra 1 yarısı ızgarada hafif pişirilip dört eşit parçaya bölünür.
4.Karides lezzetlendirip pişirilir.
5.Tabak sunum için hazırlandıktan sonra kalan yarım lime zester yardımı ile üzerine rendelenir.
Not;
Maldon tuz lezzetlendirir.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder