Green Chili Basil Karides


Malzemeler; 

180 g Jumbo Karides
40 g Thai Pride Green Chili Basil Sos
60 g Taze Patates
20 g Tereyağ
20 g Arpacık Soğan
20 g Taze Soğan
1 adet Lime
Klasik Vinegret
Tuz

Pişirme Şekli;

1.Patatesler ¼ parçalara bölünerek tereyağı, arpacık soğan, biberiye ve tuz ile marinelenip 175 C ısıtılmış fırında 15 ile 20 dakika arasında fırınlanır.
2.Taze soğanlar 15 cm boyunda kesildikten sonra izgarada pişirilir ve klasik vinegrat ile marinelenir.
3.Lime ikiye kesildikten sonra 1 yarısı ızgarada hafif pişirilip dört eşit parçaya bölünür.
4.Karides lezzetlendirip pişirilir.
5.Tabak sunum için hazırlandıktan sonra kalan yarım lime zester yardımı ile üzerine rendelenir.

Not;

Maldon tuz lezzetlendirir.



















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder