Hindistancevizi Sütlü Puding

Malzemeler; 

- 200 ml. süt 
- 55 ml. Krema 
- 55 ml. Teptip Hindistancevizi Sütü 
- 85 gr. Amerikan pirinci 
- 1 vanilya tohumu 
- 1 yemek kaşığı şeker 
- ½ portakal

Pişirme Şekli;

  Orta boy bir tavaya süt, krema ve Teptip Hindistancevizi Sütünü dökün, karıştırın ve kaynamaya bırakın. Kaynayınca ateşi kısın. Kalan malzemeleri ekleyin. 
10 – 12 dk. pirinçlerin piştiğinden emin olana dek pişirin. Izgarayı önceden ısıtın. Vanilya tohumunu tavanızdan dikkatlice çıkarın. Oluşan pirinçli pudinginizi yayvan bir ızgara tabağına alın. Rengi kızarana dek pişirin ve servis yapın.




Ürünler;












           

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder