Malzemeler;
- 200 ml. süt- 55 ml. Krema
- 55 ml. Teptip Hindistancevizi Sütü
- 85 gr. Amerikan pirinci
- 1 vanilya tohumu
- 1 yemek kaşığı şeker
- ½ portakal
Pişirme Şekli;
Orta boy bir tavaya süt, krema ve Teptip Hindistancevizi Sütünü dökün, karıştırın ve kaynamaya bırakın. Kaynayınca ateşi kısın. Kalan malzemeleri ekleyin.
10 – 12 dk. pirinçlerin piştiğinden emin olana dek pişirin. Izgarayı önceden ısıtın. Vanilya tohumunu tavanızdan dikkatlice çıkarın. Oluşan pirinçli pudinginizi yayvan bir ızgara tabağına alın. Rengi kızarana dek pişirin ve servis yapın.
10 – 12 dk. pirinçlerin piştiğinden emin olana dek pişirin. Izgarayı önceden ısıtın. Vanilya tohumunu tavanızdan dikkatlice çıkarın. Oluşan pirinçli pudinginizi yayvan bir ızgara tabağına alın. Rengi kızarana dek pişirin ve servis yapın.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder