Hoi Sin Sosunda Kızartılmış Ördek (Ped Ob Sauce Hoi Sin)

Malzemeler; 

600 gram ördek budu (yaklaşık 4 but)
3 yemek kaşığı "Pantainorasingh" Hoi Sin Sosu
2 yemek kaşığı "Pantainorasingh" Mantar Soya Sosu
1 yemek kaşığı ince doğranmış sarımsak
1/2 yemek kaşığı öğütülmemiş biber
1 yemek kaşığı "Pantainorasingh" Susam Yağı

Pişirme Şekli;

1. Ördek butlarını yıkayın ve süzün.
2. Bütün malzemeleri karıştırın. Ördek butlarını ilave edin ve iyice karıştırın. Karışımı birbir ile iyice karışması için 30 dakika bekletin.
3. Butları bir tepsiye yerleştirin 300-350 derece F sıcaklıktaki fırında pişene kadar 20-30 dakika bırakın.
4. Tabakta servis edin.

Not;

* 2 kişilik.
* Kızartma sırasında kalan sosu ördeğe fırça ile sürün. Pişen ördeğin rengi daha iyi görünecek ve ördek daha lettezli olacaktır.
* Kızarmış ördeğin daha lezzetli olmasını istiyorsanız (tatlı olması için) tatlı çili sosu ile yada (ekşi ve tatlı olması için) deniz mahsulü dip sosu ve yeşil salata ile süsleyerek servis edebilirsiniz.



Ürünler; 
   



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder