Spaghetti Puttanesca (4 Kişilik)

Malzemeler; 

- 1 paket Guiseppe Coco Spaghetti Makarna
- 2 kaşık Dolco Kapari , Yıkanmış ve süzülmüş
- ½ bardak, çekirdeksiz doğranmış yaklaşık 25 adet siyah zeytin
- 2 adet süzülmüş Yakşi Ançüez
- 1 çay kaşığı Frank's RedHot Extra Hot Acı Biber Sosu

- 2 kıyılmış diş sarımsak 
- 1 bardak temel domates sos

- 25 gr. Cornish Deniz Tuzu (Makarna suyu için)

Pişirme Şekli;

1.Yaklaşık 5 litre su kaynatın.
2.Kaynadıktan sonra tuzu ekleyin ve makarnayı haşlayın.
3.Yaklaşık 9 dakika sürecektir.
4.Makarna haşlanırken zeytinyağında sarımsağı soteleyin.
5.Ançüezi ekleyip ezerek iyice kavurun.
6.Çamur kıvamına gelecektir.
7.Domates sosunu,kapari,siyah zeytin ve acı sosu ekleyin.
8.Makarnayı süzmeden yarım bardak kadar haşlama suyundan ayırın ve süzün.
9.Sos ile karıştırın.
10.Sosun yoğunluğunu biraz makarna suyu ekleyerek ayarlayın.
11.Taze kıyılmış maydonoz ile servis edebilirsiniz.


Ürünler;


      







           



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder