Sweet and Sour Tavuk

Malzemeler; 

100 gram Tavuk Göğsü
25 gram Soğan
25 gram Kırmızı Biber
25 gram Sarı Biber
25 gram yeşil Biber
4 adet Taze Soğan
40 gram Ananas
30 gram Nişasta
50 ml Sweet & Sour Sos
2 gram Kişniş
10 ml Zeytinyağı

Pişirme Şekli;

1.Tavuk, biberler ve soğan küp doğranır.
2.Soğan ve biberler sırası ile zeytinyağında sotelenir.
3.Ananas ve sos eklenir.
4.Tavuklar nişasta ile kaplandıktan sonra derin bir kapta birbirine temassız bir şekilde yağda kızartılır.
5.Altın rengini alınca peçete yardımı ile yağı alındıktan sonra sosun içine eklenir.
6.Sırası ile julyen doğranmış taze soğan ve dal dal ayıklanmış kişniş ile sonlandırılır.

Not;

Sebzeler Aldente olacak.











Ürünler;

   
















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder