• 2 yemek kaşığı margarin
• 2 yemek kaşığı Sharwood’s Orta Acılı Köri Baharatı
• ½ bardak beyaz şarap
• 4 parça tavuk göğsü (küp kesilmiş)
• 1 adet (530 gr.) Sharwood’s Mango Çetnisi
• 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
• 1 yemek kaşığı doğranmış Frenk soğanı
Bu sosu genellikle dip sos olarak kullanmanızı tavsiye ederiz, özellikle sandviçlerinize çok yakışacaktır.
Pişirme Şekli;
1.Fırınınızı önceden 200 dereceye ayarlayın.
2.Tavada yağı eritip Sharwood's Orta Acılı Köri Baharatını ilave edin ve 2-3 dakika pişirin.
3.Üzerine beyaz şarabı döküp karıştırın ve ocaktan alın.
4.Tavukları fırın tepsisine koyup üzerlerine körili karışımı dökdükten sonra 20-30 dakika boyunca fırında karıştırın.
5.Daha sonra tavukların üzerine Sharwood's Mango Çetnisini dökün ve 25 dakika bu şekilde pişirin.
6.Hindistan cevizi tozunu ve Frenk soğanını serperek sıcak servis edin.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder