Liçili Hindistancevizi Sütlü Puding (7 kişilik)

Malzemeler; 

- 1 su bardağı Teptip Hindistancevizi Sütü
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı beyaz pirinç
- 3 çay kaşığı şeker
- 2 su bardağı Teptip Liçi Meyvesi (şurubuyla birlikte)

Pişirme Şekli;

İlk olarak sütü ve Teptip Hindistancevizi Sütünü karıştırıp kaynatın. Şeker ve pirinçleri de ekleyip iyice karıştırın. Pişirme işlemi yaklaşık 1 saat kadar sürer. İyice kıvamı koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Dibinin tutmamasına dikkat edin. Son olarak Teptip Liçi Meyvesi ve şurubunu da ekleyin. Soğuk servis yapın.



Ürünler;


    












           

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder