Berry Trifle

Malzemeler; 

- 70 gr Bird’s Custard (4 yemek kaşığı)
- 60 gr şeker (3,5 yemek kaşığı) 
- 500 ml süt
- ½ hazır pandispanya
- 1 bardak ahududu
- 1 bardak yaban mersini
- 1 adet limon
- ¼ bardak şeker
- Kıyılmış badem

Pişirme Şekli;

70 gr Bird's Custard tozunu, 60 gr. şeker ve 100 ml. sütü bir kapta karıştırın. Daha sonra geri kalan 400 ml sütü ısıtıp custardlı karışımın üzerine ilave edin ve orta ateşte koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişirin. Bir kap içerisinde ahududu, yaban mersini, limon suyu, limon kabuğu ve şekeri karıştırın. Bu karışımı buzdolabında en az 30 dakika bekletin. Bird’s custard kremasını yukarıdaki tarife göre hazırlayın. Trifle kabınızın en altına parçalanmış pandispanyayı yerleştirin, üzerine bir kat meyveli karışımı ve daha sonra bir kat custardlı kremayı dökün. Meyveli karışımın üzerine kıyılmış badem serpin. Bu işlemi bardağın tepesine ulaşıncaya kadar tekrar edin. Buzdolabında servis edene kadar bekletin.



Ürünler;











           

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder