Yaban Mantarlı Oreccihette

Malzemeler;

• 100 gr Pasta Cocco Oreccihette
• 100 gr karışık yaban mantarları
• 60 ml krema
• 1 diş sarımsak
• Fesleğen yaprağı
• Tuz, karabiber
• 10 gr trüf ezmesi
• Parmesan dilimleri (dekor için)

Pişirme Şekli;

1.Mantarlar ve sarımsaklar bir tavaya alınarak sote edilir.
2.Sote edilen mantarlara sırasıyla krema,trüf ezmesi ve fesleğen eklenerek makarnanın sosu hazırlanır.
3.Derin bir tencereye su doldurulur ve ocağa alınır.
4.Su kaynamaya başlayınca içerisine tuz ve makarnalar ilave edilir.
5.18 dakika haşlanan makarna sos ile karıştırılarak servise hazır hale getirilir.
6.Makarna bir tabağa alınır.
7.Üzerine ince dilim parmesan ilave edilerek servis edilir.



Ürünler;






           

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder