Korma Soslu Körili Karides

Malzemeler; 

• 4 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 orta boy doğranmış soğan
• 4 diş doğranmış sarımsak
• ¼ yemek kaşığı pul biber
• 1 adet (420 gr.) Sharwood’s Korma Sosu
• 2 çay kaşığı Sharwood’s Orta Acılı Köri Baharatı
• 300 gr. karides
• 300 ml. yoğurt
• 1 yemek kaşığı taze doğranmış kişniş
• Basmati Pirinç

Pişirme Şekli;

1.Zeytinyağını tavada ısıtıp üzerine soğan ve sarımsağı ekleyin.
2.Daha sonra Sharwood's Orda Acılı Köri Baharatını ilave edip 1 dakika daha pişirin.
3.Üzerine temizlenmiş karidesleri ekleyin ve yaklaşık 5 dakika kadar soteleyin.
4.Tuz ve biberle çeşnilendirin.
5.Başka bi kapta Sharwood's Korma Sosu ile yoğurdu karıştırın.
6.Bu karışımı karideslerin üzerine ilave edin ve 15 dakika boyunca karıştırarak sosu yedirin.
7.Dolco Gold Basmati Pirinci ve doğranmış kişniş ile servis edebilirsiniz.


Ürünler;

           














Hiç yorum yok :

Yorum Gönder