5 Peynirli Grancappelletto ve Pesto Sos

Malzemeler; 

90 gram Surgital Grancappeletto
30 ml Zeytinyağı
70 gram Sugosi Pesto Sos (10 Adet)
0,1 gram Frenk Soğanı 
10 ml Klasik Vinegrat
Tuz

Pişirme Şekli;

1.Makarna için tuzlu kaynar su hazırlanır.
2.Sugosi tablet sosları zeytinyağı ile dondurucudan direkt olarak soğuk tavada ısıtılarak çözdürülür.
3.Zeytinyağı ile emülsiyon olur.
4.Grancappeletto 3 dakika haşlandıktan sonra klasik vinegrat ve incecik doğranmış frenk soğanı ile marine edilir.
5.Tabağa önce pesto sos ardından grancappellettolar konarak servis edilir.

Not;


Tabağı makarnanın pişmesine 1 dakika kala hazırlamaya başlayın.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder