Penne Harissa

Malzemeler; 

90 gram La Molisana Penne
1/4 paket Atkins & Potts Harissa Sos
15 gram Taze Soğan
0,2 gram Kişniş
15 ml Zeytinyağı
40 gram Süzme Yoğurt

Pişirme Şekli;

1.Kaynayan tuzlu suda penne 9 dakika haşlanır.
2.Tava ısınırken zeytinyağı eklenir.
3.Harissa sos tava çok ısınmadan eklenir ve zeytinyağı ile bağdaştırılır.
4.Penne aldante kıvamında pişince (9 dakika) tavaya aktarılıp sotelenmeye başlanır.
5.Sos ve makarna emülsifiye oldktan sonra kişniş ve taze soğan eklenir son süzme yoğurt ile sunum yapılır.

Not;

Süzme yoğurt servis edilmeden 15 dakika önce dolaptan çıkartılmalıdır.


Ürünler;

   

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder