Karidesli Pat Thai


Malzemeler; 

3 adet Jumbo Karides
30 g Soğan
50 g Pirinç Eriştesi
25 g Cashew
20 g Taze Soğan
20 g Çin Lahanası
20 ml Peanut ve Demir Hindi Sos
20 ml Chili Onion Wok Sos
1 adet Lime
1 tutam Taze Zencefil
10 g Srirachi Sauce

Pişirme Şekli;

1.Pirinç eriştesi üzerine kaynamış su konarak ıslatılır.
2.Kuru soğan ve taze soğan julyen doğranır.
3.Kuru soğan,karides,çin lahanası Chili Onion Wok Sos ile sotelenir ve zencefil ile taze soğan eklenir.
4.En son lime ikiye bölünür.
5.Yarısının kabukları rendelenip suyu sıkılarak içerisine eklenir.
6.Kalan lime ise yanımda servis edilir.
7.Acı sevenler için yanında Srriracha Sauce önerilir.

Not;

Pirinç noodle kırılgan olduğundan çok nazik bir şekilde soteleyin.














Ürünler;

  














Hiç yorum yok :

Yorum Gönder