Ricotta Ispanak Cannelloni ve Fesleğenli Domates Sos

Malzemeler; 

120 gram Surgital Porcini Panzerotti (2 adet)
30 ml Zeytinyağı
70 gram Sugosi Fesleğenli Domates Sos (10 adet)
30 gram Parmesan Peyniri
Sprey yağ ya da tereyağ

Pişirme Şekli;

1.Tepsi yağlandıktan sonra cannelloni üzerine parmesan konarak önceden 175 C ısıltılmış fırında 10 dakika pişirilir.
2.Sugosi tablet sosları zeytinağı ile dondurucudan direkt olarak soğuk tavadan ısıtılarak çözdürülür.
3.Zeytinyağı ile emülsifiye olur.
4.Sos tabana konulup üzerine fırından çıkan cannelloni özenle yerleştirilir.

Not;
Fırın önceden ısıtılmalıdır.








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder