Renkli Toplar

Malzemeler

1) 1 tatlı k. Naturelka Pancar Tozu
2) 1 tatlı k. Naturelka Ispanak Tozu
3) 1 tatlı k. Naturelka Soğan Tozu
4) 1 tatlı k. Naturelka Sarımsak Tozu
5) 1 tatlı k. Naturelka Domates Tozu
6) 5 adet patates
7) 1 yemek kaşığı tereyağ (tercihe göre margarin)
8) 1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
9) 2 çorba k. ince kıyılmış dereotu veya maydanoz
10) Tuz


Yapılışı

Kişi sayısına göre adedini değiştirebileceğiniz patatesleri kabuklarını soyup iyice yumuşayana
kadar haşlayın. Haşlanan patatesleri süzüp, bir çatal yardımıyla ezin. Patateslere yağ, kaşar peyniri ve tuz ekleyerek, kaşarlar eriyene kadar ezmeye devam edin. Tuzunu zevkinize göre ayarladığınız pürenizi
5'e ayırın. Ayrı ayrı Naturelka sebze tozlarını ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
Soğuyan renkli patates pürelerinden ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Sarımsak toplarınızı ince
kıyım dereotuna bulayın ve tümünü servis tabağına alın. Afiyet olsun!


Sipariş vermek için TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder