Tiramisu Trifle

Malzemeler; 

- 70 gr Bird’s Custard Tozu (4 yemek kaşığı)
- 60 gr şeker (3,5 yemek kaşığı) 
- 500 ml süt
- 1 su bardağı ılık kahve 
- 1 yemek kaşığı likör
- 1 paket labne peyniri 
- 1 paket vanilya tozu
- 2 katlı pandispanya keki
- 1 çay bardağı + 2 yemek kaşığı bitter veya sütlü çikolata (doğranmış veya rendelenmiş)

Pişirme Şekli;

  70 gr Bird's Custard tozunu, 60gr seker, 100ml sütü ve 1 paket vanilya tozunu bir kapta karıştırın. Daha sonra geri kalan 400 ml sütü ısıtıp custardlı karışımın üzerine ilave edin ve orta ateşte koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişirin. Kahve ve likörü bir kapta karıştırın. Başka bir kapta custardlı kremayla labne peynirini mikserle pürüzsüz olana kadar karıştırın. Pandispanya kekini kahveli likörlü karışıma batırıp servis tabağına yerleştirin. Kahveli karışımı kekin üzerine biraz daha dökebilirsiniz. Üzerine çikolata serpip, bir kat labne/custardlı karışımı dökün. Bu işlemi 2 kere tekrarlayın. En az 2 saat buzdolabında soğutun. Servis etmeden hemen önce rendelenmiş çikolata ile sunun.



Ürünler;











           

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder